Boarding School i USA

Unike opplevelser

Du tenker kanskje på boarding school som en kjedelig institusjon preget av strenge regler og rutiner. Du vil tenke noe helt annet etter at du har opplevd en utveksling på internatskole i USA.

Vårt boarding school-program gir deg mer av alt. Flere berikede akademikere, mer støtte fra lærere, flere fritidsaktiviteter og bedre universitetsforberedelser. Mange av skolene vi samarbeider med tilbyr spesialiserte programmer som f.eks. STEM (vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk), advanced placement, robotikk, språk og entreprenørskap. Du vil også finne kreative programmer som f.eks. ballett, filmskaping og musikk, samt idrettsaktiviteter som f.eks. golf, ridning eller til og med pilotopplæring.

Lær for livet på en av våre boarding schools over hele USA

Våre boarding school-utvekslingsprogrammer finnes over hele USA, også i populære områder som California, Texas, Florida, Boston, Washington DC, Connecticut, New York og Arizona.

Perfekt for studenter som

  • ønsker å velge skolen som passer perfekt for deres interesser
  • ønsker å bo og studere i et støttende og og elitepreget miljø
  • ønsker å være omgitt av sine nye amerikanske og internasjonale venner
  • ønsker enkel tilgang til klasse- og campusaktiviteter hele uken og i helgene – bare noen skritt unna
  • ønsker en solid akademisk vei mot fremtiden

En opplevelse for livet

Utvekslingsopplevelsen er en opplevelse for livet og kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i USA. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Bo der du lærer, trives der du bor

Som utvekslingstudent på boarding shool bor du på selve campus, sammen med andre studenter fra USA og andre land fra hele verden. Du kan hoppe rett ut av sengen og bare være noen få skritt unna klasserommet. Sulten? Måltidene tilberedes av en profesjonell kokk, som gjerne imøtekommer eventuelle kostholdsbegrensninger og kanskje til og med henter ingredienser fra skolens økologiske hage. Alt er så praktisk, spesielt siden utgiftene til overnatting, måltider og mange av skoleaktivitetene er inkludert i programprisen.

Get Ready Online Course - Engelsk språkkurs

På vårt online engelskkurs, Get Ready Online, bruker vi morsomme og interaktive aktiviteter for å forbedre engelsken og forberede deg på alle mulige situasjoner du kan møte i ditt nye hjemland. Kurset er designet spesielt for utvekslingsstudenter som skal til USA.

Silvia

«Noe av det beste med å gå på internat er at jeg får oppleve det hele året med både lokale og internasjonale studenter. Etter skolen har vi alltid mange morsomme aktiviteter og henger sammen.»
– Silvia ved Northland Scholars Academy, Wisconsin

Matilda

«Å være en del av laget og føle lagånden er helt fantastisk. Alle var så veldig imøtekommende og vennlige under min første treningsøkt. De stilte mange spørsmål om Sverige, og du kommer i kontakt med folk ganske raskt.» – Matilda i Michigan, USA.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

"*" indicates required fields

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Avtal konsultasjon