Bli utvekslingsstudent i Massachusetts

Studer på et høyt akademisk nivå på high school

Massachusetts er stedet å være for deg som har et spesifikt akademisk mål for fremtiden. Her bor du midt i det historiske smørøyet til opprinnelsen av USA. Boston, statens største by, spilte for eksempel en viktig rolle i den amerikanske revolusjonen, noe som har resultert i en stat full av museer som du kan utforske i dag. Både med nye venner og klassekamerater.  

Delstaten Massachusetts har også en fantastisk beliggenhet, med en rekke landskap som du kan utforske sammen med klassekamerater eller vertsfamilien. I tillegg ligger staten vegg i vegg med andre populære steder, som New Hampshire, Vermont, Connecticut og til og med New York og Rhode Island. Å reise på utveksling til Massachusetts vil deg mange minneverdige opplevelser. Tenk å dra på dagstur til New York med vennene dine! Her har du muligheten til å velge én stat, men få tilgang til fem til, like i nærheten.  

Ta ditt utvekslingsår i Massachusetts, utforsk verden og lær for livet!

Få ditt livs opplevelse

Å reise på utveksling er en opplevelse du vil huske resten av livet. Avtal et intervju nå, eller last ned vår high school guide!

Eirin Aae Skotheim
1 year ago

Aiste Venslovaite
1 year ago

William Weisæth Nilsen
2 years ago

Majsalumsen H H
2 years ago

Oda Arntsen
2 years ago

Nathalie Fuglset
2 years ago

Astrid Nitter
2 years ago

Charlotte H.
2 years ago

Koselig og imøtekommende!

Malin Heggebø Rolfsen
2 years ago

Saklig, presist og konkret. Behjelpelige ansatte og motiverte ambassadører. Sunt arbeidsmiljø, med trygge rammer og med mulighet til å utfolde seg i.

Linn K.
2 years ago

Hadde et helt fantastisk år på utveksling i USA! Explorius var veldig hjelpsomme og støttende både før, under og etter oppholdet.

Kristine A.
2 years ago

Dro selv på utveksling med Explorius og hadde en veldig bra opplevelse!

Mia Ø.
2 years ago

Explorius har en generell god tjenestekvalitet med ansatte som yter sitt beste.

Amanda T.
2 years ago

Hadde en super opplevelse på utveksling i England ❤️❤️

Oda A.
2 years ago

Nathalie F.
2 years ago

Charlotte H.
1 year ago

Jeg reiste til Japan i 2015. Explorius var der for meg hele veien! ? Anbefales på det sterkeste.

Malin H.
2 years ago

Saklig, presist og konkret. Behjelpelige ansatte og motiverte ambassadører. Sunt arbeidsmiljø, med trygge rammer og med mulighet til å utfolde seg i.

Astrid N.
2 years ago

William W.
2 years ago

Majsalumsen H.
2 years ago

Eirin A.
1 year ago

Paul M.
4 years ago

Kjersti H.
4 years ago

Gå på en high school i Massachusetts

Å studere i utlandet med Explorius betyr at vi vil veilede deg til å finne det perfekte programmet. Og uansett hvilket program du velger, vil du lære for livet, med støtte fra vårt One Team Across the Globe.  

Hos oss kan du finne ditt perfekte program. La oss presentere alle alternativene for deg. Hvert av programmene våre er laget for at du skal kunne være uavhengig, men samtidig ha et sikkerhetsnett. 

  • Med vårt Select-program kan du velge akkurat den skolen, eller det skoledistriktet, i byen du ønsker, takket være vår gode utvalg av skoler i Massachusetts. Denne staten har faktisk det bredeste utvalget av high schools tilgjengelig i USA. Det inkluderer offentlige, private og boardingskoler. Her kan du velge den beliggenheten, sporten og de fagene du drømmer om! Våre eksperter vil veilede deg til å finne den perfekte matchen.
  • Å velge Select-programmet vil gi deg mest mulig kontroll over utvekslingsprogrammet ditt – og du kan tilpasse det etter hva du ønsker å oppleve mest! Alle de kjente stedene venter på deg.  

Søk på vårt Select High School-program og velg din high school i Massachusetts

Massachusetts er kjent for sine akademiske institusjoner på toppnivå, og byen Boston er kjent som en svært god by for studier, og har også en europeisk følelse. Mange av landets beste universiteter venter også på deg her etter videregående, som Harvard eller MIT. Og noen av high schoolene våre ligger til og med nærme stranden!   

På vårt Select High School-program kan du velge nøyaktig hvilken skole du vil på i Massachusetts. Utvid din akademiske horisont og lær for livet ved å tilpasse året i utlandet til akkurat det du ønsker.

One Team Across the Globe

Vi tilhører en stor, etablert organisasjon, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og nære samarbeidspartnere i mange land. Dette gjør oss til et utrolig team over hele verden, med ett felles mål om å sørge for at hver student får en fantastisk reise – sammen er vi One Team Across the Globe.

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Avtal konsultasjon