Språkkurs i fransk

Vær best mulig forberedt på året utenlands

Vær oppmerksom på at språkkurset ikke er tilgjengelig for våre utvekslingsprogrammer i Frankrike 2022/2023. Vi håper å kunne tilby kurset for studieåret 2023/2024 — ring eller send oss en e-post for de siste oppdateringene.
For å gjøre deg best mulig forberedt på utvekslingsåret i Frankrike tilbyr vi et to ukers forberedelseskurs i fransk i den vakre byen Angoulême, som ligger i regionen Nouvelle-Aquitaine. Språkkurset avholdes tidlig høst, rett etter vår Soft Landing Camp i Paris og før skolesemesteret starter.
Deltakelse på kurset er anbefalt for alle som trenger litt forberedelse i fransk for å få en best mulig start på high school-eventyret.

 

Om språkkurset

Kurset foregår på en språkskole sentralt i Angoulême. Du vil gå på skolen i fem timer pr. dag, mandag–tirsdag, torsdag–fredag, med flere innlagte pause. På onsdager forlater vi skolen og drar på utflukter.

I timene får du gjennomgå grunnleggende grammatikk og vokabular, lære nyttige uttrykk og delta i quizzer og spill med klassekameratene dine. Hver økt tar deg et skritt nærmere målene dine: å bli mer selvsikker og å kommunisere bedre på fransk.

Etter øktene har du tid til å nyte livet i Frankrike sammen med vertsfamilien, klassekameratene eller kurspersonalet.

Ikke tilgjengelig 2022/2023.

Varighet

  • To hele skoleuker
  • Ikke tilgjengelig 2022/2023

Ta kontakt med en high school-ekspert

*” indikerer påkrevde felt

Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden

Overnatting og måltider

Mens språkkurset pågår, vil du bo hos en vertsfamilie i Angoulême. Ofte vil du bo sammen med en annen utvekslingsstudent, som også skal tilbringe utvekslingsåret eller -semesteret i Frankrike. Daglig frokost og middag hos vertsfamilien er inkludert. Lunsj på onsdagsutfluktene våre er inkludert.

Dette er inkludert

• 5 timer franskundervisning pr. dag
• Skoleregistrering og -avgifter
• Alt skolemateriell
• Kursdiplom
• Skyss ved ankomst og avreise
• Innføring og orientering fra våre ansatte
• Hjelp og veiledning fra våre ansatte
• Halvpensjon hos vertsfamilie
• Spasertur i Angoulême. Vi får se katedralen, de malte veggene i Angoulême, besøke tegneseriemuseet og Angoulême-museet mm.
• Utflukt til Cognac. Vi utforsker byen til fots og besøker forskjellige museer

Dette sier tidligere utvekslingsstudenter

FRANCESCA

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»
– Francesca i Bain-de-Bretagne, Frankrike

«Ved å gå på utvekslingsår kaster man seg automatisk ut i en fremmed kultur. Du vil da få nye erfaringer og kunnskap om andre deler av verden.»
– Anna i Frankrike.

En opplevelse for livet

Året som utvekslingsstudent er en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Avtal en samtale med oss eller last ned high school-guiden vår for å planlegge året ditt i Frankrike.

Sol, strand og fransk

Vil du lære flytende fransk, men også med garantert sol og strandliv? Vi tilbyr en unik sjanse til å reise på et utvekslingsår til den franske øya Réunion i Det indiske hav.

Avtal konsultasjon