Boarding School i England

Opplev det engelske campus-livet

Storbritannia er kjent for sine høyt rangerte universiteter. For å komme nærmere det berømte campus-livet allerede på videregående skole kan du velge Boarding School-programmet. På boarding-skolene både bor og studerer du på campus sammen med dine klassekamerater. Dette er den perfekte måten å forberede seg på studenttilværelsen.

Boarding-skoler er populært i Storbritannia og tiltrekker seg ambisiøse elever fra hele verden. Ved å velge Boarding School vil du ikke bare få undervisning av høy kvalitet, men også et internasjonalt nettverk. Å gå på boarding-skole er en uforglemmelig opplevelse ulik noe annet. Skolene tilbyr mange aktiviteter etter skoletid som du kan delta på i fritiden. Du vil dele rom med både internasjonale og lokale elever, som vil gi deg en rik kulturell opplevelse og venner over hele verden.

Vi har et tett samarbeid med flere av de beste boarding-skolene i England. Du kan for eksempel velge blant skoler i vakre byer som London, Cambridge eller Somerset. Fortell oss hvilken by du ønsker å bo i, hvilke fag du trenger og hvilken sport du ønsker å utøve, så finner vi den boarding-skolen som passer profilen din best.

Perfekt for studenter som

  • ønsker å velge skolen som passer perfekt for deres interesser
  • ønsker å bo og studere i et støttende og og elitepreget miljø
  • ønsker å være omgitt av sine nye engelske og internasjonale venner
  • ønsker enkel tilgang til klasse- og campusaktiviteter hele uken og i helgene – bare noen skritt unna
  • ønsker en solid akademisk vei mot fremtiden

En opplevelse for livet

Utvekslingsopplevelsen er en opplevelse for livet og kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i England. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Bo der du lærer, trives der du bor

Som utvekslingstudent på boarding school bor du på selve campus, sammen med andre studenter fra England og andre land fra hele verden. Du kan hoppe rett ut av sengen og bare være noen få skritt unna klasserommet. Sulten? Måltidene tilberedes av en profesjonell kokk, som gjerne imøtekommer eventuelle kostholdsbegrensninger og kanskje til og med henter ingredienser fra skolens økologiske hage. Alt er så praktisk, spesielt siden utgiftene til overnatting, måltider og mange av skoleaktivitetene er inkludert i programprisen.

Educatius English Prep Camp

Educatius English Prep Camp – Engelsk språkkurs

På vårt online engelskkurs, Educatius English Prep Camp, bruker vi morsomme og interaktive aktiviteter for å forbedre engelsken og forberede deg på alle mulige situasjoner du kan møte i ditt nye hjemland. Kurset er designet spesielt for utvekslingsstudenter som skal til England.

Tilde

«Noe av det beste med å gå på internat er at jeg får oppleve det hele året med både lokale og internasjonale studenter. Etter skolen har vi alltid mange morsomme aktiviteter og henger sammen.»
– Tilde, England

Matilda

«Å være en del av laget og føle lagånden er helt fantastisk. Alle var så veldig imøtekommende og vennlige under min første treningsøkt. De stilte mange spørsmål om Norge, og du kommer i kontakt med folk ganske raskt.» – Matilda, England

Start planleggingen

Send oss ​​dine detaljer og en av våre high school-eksperter kontakter deg for en personlig og gratis konsultasjon. La drømmen bli virkelighet!

*” indikerer påkrevde felt

Fødselsdato
Hidden
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.