Select High School

Finn den perfekte high school i Canada

Når du registrerer deg for vårt Select High School- eller Boarding School-program, får du selv velge hvilken skole i Canada du vil studere på.

Dette passer perfekt for deg som allerede har bestemt deg for hvordan du vil at utvekslingsåret i landet skal være. Kanskje har du lyst til å ta bestemte fag, kunne drive med favorittidretten din på et mer profesjonelt nivå, eller bo i en bestemt provins.

Vi tilbyr et stort utvalg av skoler over hele Canada. Nedenfor finner du våre mest populære high schools og boarding schools.

High schools i Canada

Nedenfor finner du vårt utvalg av de mest populære videregående skolene i vårt Select High School-program.  

Alberni District Secondary School, British Columbia

Den populære Alberni District Secondary School finner du på sjarmerende Vancouver Island i British Colombia. Et utvekslingsår her er en ekte kanadisk drøm!

AAlberni District Secondary School tilbyr en populære hockeyprofil, fransk, spansk og japansk språkkurs samt mange andre idretter og skolefag å velge mellom. Om lag 1200 studenter går på skolen, hvorav rundt 4% er internsjonale.

banner-img

New Brunswick School District, New Brunswick

Vil du reise på et utvekslingsår og komme hjem med gode engelsk- og franskkunnskaper? Da er detta det rette valget for deg!

Gå til New Brunswick School District i den franske delen av Canada. Her holdes undervisningen på fransk og du bor hos en vertsfamilie som snakker fransk språk.

Boarding Schools i Canada

Nedenfor finner du vårt utvalg av boarding schools i Canada.  

banner-img

Bodwell High School, Vancouver

Studer og bli på Bodwell High School med klassekameratene dine. Skolen ligger i Nord-Vancouver med flott utsikt over byen. Bodwell High School er kjent for å være en av de beste internatskolene i Canada. Skolens akademiske profil kombinert med attraktiv beliggenhet gjør den til en svært populær skole blant både kanadiske og internasjonale studenter.

Bodwell High School tilbyr et bredt spekter av aktiviteter. Bruk fritiden på svømming, badminton eller hvorfor ikke stå på ski eller snowboard?

Utdanning i verdensklasse, internasjonale klassekamerater og Canadas natur utenfor klasserommet – hva kan gå galt?

banner-img

Shawnigan Lake School, British Columbia

På Shawnigan Lake School bor du på en internatskole på fantastiske Vancouver Island i det vestlige Canada. Skolen er i absolutt verdensklasse. Det er moderne, nyskapende og har stort fokus på at hver enkelt student skal utvikle seg både som akademiker og privatperson. Det er populært både blant elever og lærere og samholdet er godt.

På Shawnigan Lake School bor du sammen med klassekameratene dine, hvorav mange også er internasjonale. På campus er det alt du kan ønske deg – engasjerte ansatte, skolemat av beste kvalitet og fritidsaktiviteter å delta på.

Skolen ligger i naturskjønne Shawnigan Lake hvor du har tilgang til både fantastisk natur og storbypulsen i Vancouver. Som utvekslingsstudent ved Shawnigan Lake School vil du ikke ha et kjedelig sekund!

Sikre deg plass på skole i Canada

Møt oss for et gratis og uforpliktende intervju der vi vil fortelle mer om de ulike skolene vi tilbyr i Canada. Sammen kan vi skreddersy det perfekte utvekslingsåret for deg og sørge for at det store canadiske utvekslingseventyret ditt blir akkurat slik du ser for deg.    

Avtal konsultasjon