Reiser i løpet av utvekslingsåret i Australia

Australia er et praktfullt og storslått land. Et år med utveksling på high school her er en fantastisk mulighet til å utforske mer av dette vakre landet og lære mer om dets fascinerende historie. Dette sammen med andre utvekslingsstudenter som også er på eventyr Down Under.

Vi tilbyr flere gøyale turer du kan bli med på i løpet av utvekslingsåret. Hva med et besøk til Great Barrier Reef eller Australias berømte Outback?

Les mer om våre arrangerte turer, og kontakt oss gjerne hvis det er noe du lurer på.

banner-img

Cairns – veien til Australias Great Barrier Reef

Du kan ikke tilbringe et semester eller et år i Australia uten å benytte anledningen til å snorkle i Great Barrier Reef!  

Bli med oss på en fantastisk tur til Cairns, som ligger nord i solfylte Queensland. I 4 dager utforsker vi denne fantastiske delen av Australia ved å svømme i de uberørte fossefallene, dykke i det turkise vannet i Great Barrier Reef, og oppdage gøyale steder som Cairns Aquarium, Lake Barrine National Park og Kuranda Village.  

Det er en fantastisk tur du absolutt ikke bør gå glipp av!

banner-img

Adventure Tour i Northern Territories

Opplev det beste av fantastiske Northern Territories!  

Sammen utforsker vi steder som delstatshovedstaden Darwin, utrolig vakre Kakadu nasjonalpark, sjarmerende Alice Springs, og ikke minst imponerende Uluru, tidligere kjent som Ayers Rock.  

Sammen utforsker vi steder som delstatshovedstaden Darwin, utrolig vakre Kakadu nasjonalpark, sjarmerende Alice Springs, og ikke minst imponerende Uluru, tidligere kjent som Ayers Rock.  

Safaritur i Australias Outback

Hva med en reise til midten av Australia, med besøk på steder som fascinerende King Canyon og den sjarmerende småbyen Alice Springs? 

Vi lærer mer om historien til de lokale stammene og hellige seremoniene rundt Uluru, tidligere kjent som Ayers Rock. Mens vi er her, benytter vi også anledningen til å se Kata Tjuta i nærheten.  

På denne 5-dagersturen får du se det beste fra den berømte australske outbacken og ha mye moro sammen med erfarne guider og andre utvekslingsstudenter. Vi utforsker en fascinerende, vakker og rolig del av Australia, en uforglemmelig opplevelse. 

Få en opplevelse for livet

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i Australia. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.

Avtal konsultasjon