banner-img

Rochester Independent College

Rochester Independent College ligger en times kjøretur, og under 40 minutter med tog, fra London sentrum. Det er en privat boardingskole for studenter fra 16-19 år.

Skolen er veldig unik, og kombinerer akademisk strenghet med en kreativ buzz. Den stimulerende læreplanen inkluderer rundt 40 kurs på A-nivå og en enestående skole i Sixth Form. Skolen er veldig personlig, og alt blir undervist i intime klasserom, studentene bruker ikke skoleuniform og alle er på fornavn med lærerne. Rochester Independent College (RIC) fokuserer på prestasjon uten unødvendig press. Det er en livlig, støttende og uformell atmosfære.

Skolen er spesialist på å hjelpe studenter inn på høyere utdanning i medisin, og i år har de vunnet 6 studieplasser ved Oxford University, 2 ved Exeter, 2 ved Bristol University og en ved University College London.

Fasiliteter
Skolen har et unikt urbant campus. Historisk vernede bygninger og prisbelønte dyrehager gir en spesiell følelse av et sted man kan både utforske, bo, studere og jobbe i. Skolen kan skimte med en digitalt kreativ avdeling (musikkteknologi, medievitenskap, filmvitenskap og grafikk) utstyrt med de nyeste Apple-maskinene, i tillegg til et treningsrom, ballbinge og et 100-seters auditorium.

Sport og kunst
Studenter ved RIC kan dra nytte av et stort utvalg av idretter og klubber. De får også servert gode skolemåltider og hjelper til med å planlegge sine egne spennende arrangementer, fester og nyskapende turer. Musikk, kunst, film og drama gir en kreativ buzz. Alle ikke-faglige aktiviteter er valgfrie og studentene står fritt til å velge selv hva de skal delta i. Morsomme aktiviteter inkluderer blant annet kino, bowling, spillkvelder, trampoline, fotball, svømming og trening. Det planlegges jevnlige turer til London, Bath, Stratford-upon-Avon og Margate.

Hybler og studentliv
Studenthyblene ligger på det urbane campuset, så pendling mellom skolen og bosted er ikke nødvendig. Alle studenter er godt fulgt opp av skolens personale, hele døgnet. Sovesalene består av enkeltrom eller tomannsrom, fellesrom og lesesaler. Alle har full tilgang til skolens idrettsplass, treningssenter, kino på stedet, kunststudioer og de fantastiske hagene. Mens de er på skolen, drar alle studenter som ikke har engelsk som morsmål også nytte av det fremragende IELTS-programmet, samt anerkjente programmer for engelsk, matematikk, naturvitenskap og filmstudier.

Besøk skolens hjemmeside: Rochester Independent College
Besøk byens hjemmeside: Rochester, Kent

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Vakker beliggenhet og kun en kort togreise fra London.
• Suveren kreativ undervisning, film-, musikkteknologi- og scenekunstundervisning.
• Unik uformell atmosfære hvor studenter blir behandlet som unge voksne.
• Skolen rangerer konsekvent som en av de beste boardingskolene i landet.

Informasjon

 • Alder:
 • 16 - 18
 • Kunstfag
 • Kunst, Keramikk, Film, Tekstil, Grafisk design, Kunsthistorie, Foto, Teater
 • Fag
 • Biology, Business, Kjemi, Sivilisasjon, Datavitenskap, Økonomi, Mathematics - Advanced, Geografi, Government og politikk, Historie, Mathematics, Media Studies, Filosofi, Fysikk, Psykologi, Religiøse studier, Sosiologi, Gym, Statistikk, Regnskap, Engelsk litteratur og komposisjon, Mathematics, Globale studier
 • Klubber
 • Band og drill
 • Sport
 • Fotball, Turn, Svømming
 • Språk
 • Fransk, Tysk, Spansk, Kinesisk, Russisk, Tyrkisk, Italian
 • Varighet
 • Short-Term, Multiple Year, Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon