Havant College

Havant College ligger i nærheten av Portsmouth på den vakre sørkysten av England, og er et senter for ekspertise, som tilbyr et bredt spekter av A-level-kvalifikasjoner. Studenter på A-nivå har 98% bestått, og 42% av studentene oppnår toppkarakterene, A og B. Med så sterke resultater og fritidsaktiviteter er det ikke rart at mange Havant College-studenter går videre til å studere ved ledende Russell Group-universiteter. På samme måte har studentene også muligheten til å gå rett i jobb. De ansatte på skolen er forpliktet til å gi sitt aller beste til alle studenter, uavhengig av nasjonalitet, bakgrunn eller ambisjoner.

Fasiliteter
Studentene kan dra nytte av det gode utvalget av moderne fasiliteter over hele campuset. Dansestudioer, vitenskapslaboratorier, innspillingsstudioer, et fullt utstyrt treningsstudio og kunstgressbaner, kunststudioer, studiesentre, biblioteker, et sanserom – listen er uendelig. Mellom timene er det nok av sosiale rom hvor studentene kan møtes over lunsj eller en kaffe med venner, slappe av i studentsalongen eller til og med nyte uteserveringen i sommermånedene. Utover de fantastiske campusområdene, byr lokalområdet på mye annet å se og gjøre, og har utmerkede transportforbindelser til den moderne øybyen Portsmouth.

Sport og kunst
Det er mye mer til Havant enn bare skole. Be Extraordinary-programmet er designet for å gi studentene mange nye muligheter og opplevelser. For studenter som liker å holde seg aktive tilbyr skolen en rekke idrettslag, enten de ønsker å holde seg i form, bli kjent med nye mennesker eller sikter på å konkurrere på høyeste nivå, er det mange sportslige aktiviteter å engasjere seg i.

Studentliv
Havant College oppfordrer studenter til å bli selvstendige voksne ved å ta eierskap til studiene og styre fritiden sin effektivt. Dette legges til rette for gjennom skolens progressive tilnærming til timeplanlegging. Klassene starter ikke før kl. 10.00, fordi forskning viser at tenåringer lærer bedre senere på dagen. Studentene har 5 timer undervisningstid per fag, per uke, som er mer enn noen annen skole i nærområdet. Personalet utarbeider også alltid timeplanene med tilbakemeldinger og behovene fra studentene i tankene. Dette gir strukturerte studenter sjansen til å holde av kveldene til fritidsaktiviteter og sosialt samvær.

Besøk skolens hjemmeside: Havant College
Besøk byens hjemmeside: Havant, Hampshire

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Informasjon

 • Alder:
 • 16 - 18
 • Kunstfag
 • 3D Design, Teater, Film, Kunsthistorie, Media, Foto, Tekstil
 • Fag
 • Regnskap, Business, Økonomi, Juss, Engelsk språk og komposisjon, Engelsk litteratur og komposisjon, Ancient History, Sivilisasjon, Historie, Filosofi, Political Science, Psykologi, Religiøse studier, Sosiologi, Animal Management, Biology, Kjemi, Datavitenskap, Elektronikk, Miljøvitenskap, Geografi, Geologi, Mathematics, Mathematics - Advanced, Fysikk, Gym
 • Klubber
 • Film, Dramaklubb, Debate, Duke of Edinburgh Award Scheme, Student Union, Samfunnstjeneste, LGBTQ, Bokklubb, Political Action, Entreprenørskapsklubb
 • Sport
 • Fotball, Basketball, Rugby, Badminton, Netball, Hockey, Bordtennis, Tennis, Trampoline, Volleyball, Cricket, Svømming
 • Språk
 • Fransk, Tysk, Spansk
 • Varighet
 • Multiple Year, Fall Year, Spring Semester, Fall Semester

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon