Bexhill College

Bexhill College har en unik beliggenhet, langs kysten, omkranset av et vakkert landskap, og kun en kort kjøretur fra kystbyene Eastbourne og Hastings. Det er en dedikert skole med en lang historie med fornøyde studenter, topp eksamensresultater og vellykket studieprogresjon til mange prestisjetunge universiteter. Studenter ved Bexhill College oppnår konsekvent utmerkede resultater, med 100 % bestått rate i 40 A Level-kurs og alle BTEC-kurs i 2018.

Det er virkelig noe for enhver smak ved Bexhill College - studenter kan velge fra en av de beste porteføljene av akademiske og yrkesfaglige kurs i Storbritannia, og i tillegg velge mellom et bredt spekter av aktiviteter på fritiden. Skolen er også gode på å forberede studentene til høyere utdanning og arbeidslivet senere, og tilbyr fem dager eksternpraksis en bedrift, i løpet av skoleåret.

Fasiliteter
Høgskolen har fantastiske fasiliteter, alle på samme sted, slik at studentene kan få tilgang til en rekke aktiviteter uten å måtte reise til forskjellige steder. Fasilitetene som tilbys inkluderer et toppmoderne treningsstudio, en rekke vitenskapslaboratorier, et opptaksstudio, en kunstgressbane, et svømmebasseng, en klatrevegg, en profesjonell teatersal med 200 seter og både et sports- og kultursenter på området.

Sport og kunst
Det er mange muligheter på Bexhill College, som idrett og lagsport, drama og musikkproduksjoner, eller små kurs som kan legges til i fagene, som førstehjelp eller sportsledelse.

Skolen er et senter for sportslig engasjement. Mange av studentene konkurrerer i idrett på høyt nivå, og skolen er med på å tilrettelegge det som må til. På samme måte tilbyr musikk, dans og drama-avdelingen eksepsjonell undervisning og fasiliteter til studenter som er interessert i sang, dans, skuespill og fremføring.

Studentliv
Skolen huser en internasjonal avdeling, som gir personlig støtte og veiledning til utvekslingsstudentene. Med over 2000 studenter, har Bexhill College et spennende og livlig miljø, der unge voksne kan lære seg å vokse, og internasjonale studenter får muligheten til å være en del av et ordentlig britisk skolesamfunn.

Visit School Site: Bexhill College
Visit City Site: Bexhill, East Sussex

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• I tillegg til A level-programmer, tilbyr Bexhill College også delårsprogrammer som varer fra 8 uker til 5 måneder.
• Et dedikert internasjonalt team er med å følge opp internasjonale studenter, og starter skoleåret med en 2-dagers introduksjon. Det internasjonale teamet er forpliktet til å sikre at hver enkelt student som melder seg på skolen nyter tiden sin og utvikler seg til sitt fulle potensiale.
• Skolen utmerker seg innen sport og scenekunst.
• Enestående A level-resultater hvert år – Bexhill er den beste skolen på sitt nivå i området.

Informasjon

 • Alder:
 • 16 - 18
 • Kunstfag
 • Tekstil, Teater, Teater, Film, Foto, Skuespill, Mote, Kunst, Kritikk og produksjon, Dans, Filmproduksjon, Videospill klubb
 • Fag
 • Ancient History, Biology, Business, Kjemi, Sivilisasjon, Datavitenskap, Økonomi, Elektronikk, Geografi, Geologi, Government og politikk, Juss, Mathematics, Mathematics - Advanced, Media Studies, Historie, Filosofi, Gym, Fysikk, Psykologi, Religiøse studier, Sosiologi, Dyrevitenskap, Barnepass, Anvendt vitenskap, Kriminologi, Miljøvitenskap, Helse og sosial, Gjestfrihet, Reise, Økonomistyring, Catering (bevertning), Frisør, Kokketrening, Engelsk språk og komposisjon, Engelsk litteratur og komposisjon, Political Science, Ingeniør, Mat og ernæring, Informasjonsteknologi, Sport, trening og helsevitenskap, Uniformed Services - Preparation for Entry
 • Klubber
 • Førstehjelp, Leadership Club, Literary Magazine, Japanese Club, Historieklubb, Frivillig forening, Kristen tjeneste, Zumba, Yogaklubb, Løpeklubb, Duke of Edinburgh Award Scheme, Fotoklubb, Film, Kor, Teaterklubb, Musical Production, Kjemiforeningen, STEM Club, Debate, Entreprenørskapsklubb, Rettsakstrening
 • Sport
 • Badminton, Friidrett, Basketball, Cricket, Fotball, Golf, Trampoline, Netball, Rugby, Bordtennis, Tennis, Svømming, Personal Fitness, Klatring, Boksing, Volleyball, Roing, Fitness
 • Språk
 • Fransk, Tysk, Spansk
 • Varighet
 • Short-Term, Multiple Year, Spring Semester, Fall Semester, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon