banner-img

Varndean College

Med utsikt over byen Brighton og dens vakre kyst, er Varndean College en pulserende og yrende skole i Sixth Form. Skolen tilbyr en rekke akademiske og yrkesfaglige kurs, inkludert det stadig mer populære International Baccalaureate Diploma og har et utmerket rykte for gode eksamensresultater. Beståttprosenten i 2019 var 98% for A-nivåer og utrolige 100% for yrkesfag, og flere tidligere studenter har i dag fremragende jobber. Et dedikert internasjonalt team er også ansatt for å følge opp internasjonale studenter, og sørger for at de får den best mulige opplevelsen mens de er borte.

Fasiliteter
Varndean-studenter har den ungdommelige, livlige og populære byen Brighton rett utenfor dørstokken, i tillegg til å være bare en kort togtur fra London. Skolen ligger på et svært attraktivt campus som består av moderne bygninger omgitt av spennende lekeplasser, alle med fantastisk utsikt over havet.

Våren 2020 ble åpningen av Varndean College sitt etterlengtede nye STEM-senter på 2,9 millioner pund. Den nyoppførte 2-etasjes bygningen rommer 4 vitenskapslaboratorier, 6 undervisningsrom og forberedelsesrom samt en fabelaktig foaje og atrium. Gjennom undervisningen i STEM-kurs (vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk), oppmuntrer Varndean studentene til å gå videre til STEM-kurs på høyere nivå. Spesialiststøtte gis også til studenter som søker til Oxford- og Cambridge-universiteter, samt medisinske, veterinær- og tannlegekurs.

Sport og kunst
Høgskolen tilbyr et enestående utvalg av muligheter, med noe som tilbys for alle, uansett hvor liten nisje det måtte være. Onsdag ettermiddag har studentene muligheten til å spille badminton, basketball, fotball, rugby, bordtennis, nettball eller tennis, ta yoga- eller Zumba-timer eller tilbringe litt tid i treningsstudioet. Skolen tilbyr også et vannvittig utvalg av klubber og samfunn som studentene kan engasjere seg i, alt fra band til politikk og bærekraft til origamiklubb.

Studentliv
Varndean-studenter kommer ikke bare fra Brighton & Hove, og skoler i Sussex. Det er også mange som kommer fra utlandet. Dette er derfor med å skape et spennende og variert miljø.

Studentene har gode støtteordninger, både i bruk av viktige tjenester, som velferd, karriereveiledning, språkhjelp og læringvansker.

Studenter ved Varndean kan også være med å forme læreplanen sin selv, sånn at fagene kan matche deres interesser. Dette gjør at mange studenter opplever å finne gode og likesinnede venner på skolen.

Besøk skolens hjemmeside: Varndean College
Besøk hjemmesiden til byen: Brighton, East Sussex

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Ypperlig beliggenhet i den svært ettertraktede byen Brighton.
• Skolen tilbyr International Baccalaureate (IB) Diploma for internasjonale studenter utenfor EU.
• Fantastiske A-level, IB og yrkesfaglige eksamensresultater år etter år.
• Et bredt spekter av klubber og idrettslag, kreativ kunst og politiske, miljømessige og religiøse samfunn.

Informasjon

 • Alder:
 • 16 - 18
 • Kunstfag
 • Studiokunst - 3D design, Kunst, Grafisk design, Foto, Tekstil, Videospill klubb, Media Production, Teater, Film, Visuell kunst, Performing Arts
 • Fag
 • Biology, Business, Kjemi, Barnepass, Klassiske studier, Datavitenskap, Økonomi, Engelsk språk og komposisjon, Miljøvitenskap, Geografi, Helse og sosial, Informasjonsteknologi, Engelsk litteratur og komposisjon, Historie, Psykologi, Fysikk, Mathematics, Filosofi, Juss, Mathematics - Advanced, Media Studies, Political Science, Sosiologi, Sport, trening og helsevitenskap, Statistikk, Reise, Ingeniør, Kriminologi
 • Klubber
 • Kunstklubb, Band og drill, Kjemiforeningen, Kristen tjeneste, Skriveklubb, Duke of Edinburgh Award Scheme, Miljø, Female Empowerment, Lawn Bowls (ala boccia), Leadership Club, Matteklubb, Muslim Student Association, Origami Club, Filosofiklubb, Political Action, Gay-Straight Alliance (GSA), Historiefortellingsforening, Student Union
 • Sport
 • Dans, Personal Fitness, Tennis, Netball, Fotball, Rugby, Fotball, Basketball, Yoga, Bordtennis
 • Språk
 • Fransk, Tysk, Spansk
 • Varighet
 • Multiple Year, Spring Year, Fall Year, Spring Semester, Fall Semester

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon