banner-img

Caxton College

Dette er en unik videregående dedikert til å utvikle hver enkelt elevs spesielle talenter og evner. Det gjøres en samlet innsats for å gi individuell oppmerksomhet til hver elev, og som en engelsktalende skole i Spania har skolen en mangfoldig befolkning.

Skolen lærer studentene om fordelene med teknologi fra en tidlig alder, ved å bruke iPad-er i klasserommet. Det legges også vekt på sport og kunst og fysisk velvære, samt teamarbeid og utvikling av selvtillit.

- Britiske fag undervises av britisk kvalifiserte lærerpersonell.
- Fagene undervises alle på engelsk. Utvekslingsstudenter har fire ukentlige leksjoner i spansk språk og kultur.

Skolen har flotte fasiliteter, som bibliotek, naturvitenskapelige laboratorier, språklaboratorium, musikkrom, kunstrom, teaterscene, spisestue og kjøkken på stedet, IKT-suiter, audiovisuelt rom, kapell, skoleklinikk og psykolog. I tillegg til treningsstudio, utendørs svømmebasseng og oppvarmet innendørs svømmebasseng, tennisbaner, paddle-tennisbane, kunstgressbaner, basketballbaner og multisportbaner.

Skolen kan også skimte med...
- Ligger bare 3 km fra Middelhavet, 18 km fra byen Valencia.
- Byen har 20 000 innbyggere.
- De 45 000 m2 ligger i et privilegert område omgitt av appelsinlunder.
- Valencia er en spennende by med milde temperaturer og mange timer med sollys hele året, noe som gjør det mulig med en rekke utendørsarrangementer.
- Valencia tilbyr noen av de største spanske strendene med mange familierestauranter der man kan nyte den berømte spanske retten, paella

banner-img
banner-img
banner-img

Informasjon

  • Alder:
  • 14 - 18
  • Kunstfag
  • Kunst
  • Fag
  • Engelsk, Mathematics, Vitenskap, Historie, Geografi, Business, Gym, Literature, Psykologi, Sosial vitenskap, Religiøse studier, Informasjonsteknologi
  • Språk
  • Spansk, Tysk, Fransk
  • Varighet
  • Short-Term, Multiple Year, Fall Semester, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon