banner-img

Sutton Park School

Sutton Park School er en privatskole som ligger på den fantastiske halvøya Howth Head i Dublin. Skolen ble grunnlagt av lokale forretningsfolk som en sampedagogisk og flerkirkelig skole, i 1957. Første året hadde de rundt 40 studenter, og har siden vokst og utviklet seg jevnt, i løpet av de siste femti årene. Skolen har nå et moderne campus og utdanner hundrevis av studenter fra hele North County Dublin, i tillegg til studenter fra hele verden.

Skolen streber etter å gi den beste pedagogiske opplevelsen og hjelpe til med personlig utvikling. Mottoet deres er "Vi pleier og utvikler de beste egenskapene hos hver av våre elever." Sutton Park forbereder studentene på opptak til de beste universitetene i Irland og i utlandet, og i fjor fikk 83% av sisteårsstudentene førstevalget sitt takket være konsekvent høye eksamensresultater. God kommunikasjon mellom lærere, foreldre og studenter sikrer en vellykket opplevelse for hver student.

Fasiliteter

I hjertet av Sutton Park ligger et stort georgiansk hus med 20 klasserom. Skolebiblioteket inneholder over 14 000 bøker og en haug av moderne datamaskiner, som supplere de gode forskningsfasilitetene i bygningen. Skolen har også et fullt utstyrt kunstrom og designsenter med et nettverk av 20 datamaskiner som alle har den nyeste CAD/CAM-programvaren. De velutstyrte vitenskapslaboratoriene har interaktive tavler, og to egne IKT-rom med helt nye datamaskiner. Studentene bruker iPad og nettbrett som en del av den daglige læreplanen i alle avdelinger på skolen.

Sport og kunst

Skolens idrettsanlegg er også imponerende. Med en allværshockeybane i full størrelse, en stor, flerbruksidrettsbane for friidrett og vintersport, samt basketball- og badmintonbaner og en stor gymsal, har studentene alt de trenger til en aktiv livsstil. Skolen er også opptatt av musikk og kultur, og sitt velkjente kor, som opptrer og konkurrerer offentlig flere ganger hvert år. Dette er en av skolens mest verdsatte utenomfaglige tradisjoner.

Internasjonalt samfunn

Omtrent en tredjedel av alle Sutton Park-studenter er opprinnelig fra andre land, og bidrar til et fantastisk internasjonalt miljø, med en karakteristisk irsk varme og vennlighet. Sutton Park gir elevene muligheten til å få minner og venner for livet mens de mottar en førsteklasses utdanning fra en av de beste skolene i landet.

banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

• Sutton Park er en fullt akkreditert internasjonal skole – en av kun to slike skoler i landet.
• Beliggenhet ved kysten, men likevel rett ved siden av Dublin, Irlands spennende hovedstad.
• Små klassestørrelser sikrer at studentene får enestående støtte under studiene.
• Utmerket akademisk merittliste.

Informasjon

 • Alder:
 • 13 - 17
 • Kunstfag
 • Kunst, Teknisk grafikk, Kunsthistorie, Digital kunst og design, Grafisk design, Kunsthistorie, Art Appreciation
 • Fag
 • Engelsk, Mathematics, Vitenskap, Historie, Geografi, Gym, Business, Privat Økonomi, Informasjonsteknologi, Biology, Kjemi, Fysikk, Økonomi, Dataapplikasjoner, Kommunikasjon, Regnskap, Ingeniør
 • Klubber
 • Fotoklubb
 • Språk
 • Fransk, Tysk, Italian, Spansk
 • Varighet
 • Multiple Year, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon