banner-img

Windsor-Essex Catholic District School Board

Skolene i Windsor-Essex Catholic School District ligger i Windsor, Ontario, og tilbyr en rekke unike programmer som, avansert vitenskap og engelsk, spesialiserte idrettsprogrammer, ulike Specialized High Skills Majors (SHSMs), International Baccalaureate Diploma, STEM, erfaringslæring, og double enrollment, som gjør at du kan ta videregåendepoeng og universitetspoeng på samme tid.

FASILITETER
Studenter i distriktet har tilgang på høyteknologiske, toppmoderne fasiliteter som datalaber med profesjonelle programmer og nylig renoverte kunstgressbaner og løpebaner.

SPORT OG KUNST
Det er også mange gode idrettmuligheter i distriktet, som baseball, aikido, basketball, dans, fotball, gymnastikk, hockey, fotball og volleyball. Det er mulig å ta spesialiserte programmer, eller bare være med på et lavere nivå.

Hver skole tilbyr en rekke kunstkurs, inkludert hip-hop, gitar og drama. Det er også et stort fokus på kunst og kultur, teknologidesign, visuell kunst og mediekunst.

UTMERKELSER OG PRISER
Skolene i distriktet har vunnet mange priser for prestasjoner både innen idrett og akademia. Catholic Central High Schools guttebasketlag har en historisk suksessrekord, mens Assumption College Catholic High School vant flere gull- og bronsepriser på en femkamp i 2018.

STUDENTLIV OG STUDENTBOLIGER
Distriktet har et helt nytt hybelanlegg, med egne rom og fellesarealer, som ligger i kort avstand til skolen. Her kan internasjonale studenter bo, sammen med mange andre på samme alder. På hybelen vil det til enhver tid være lærere som passer på, og etasjene er delt opp etter kjønn. Her vil det også arrangerer aktiviteter som studentene kan delta på etter skolen eller i helgene.

INFORMASJON OM OMRÅDET
Windsor, den sørligste byen i Ontario, deler grense med Detroit, Michigan i USA. Windsor er hjemmet til University of Windsor og er innen kjøreavstand til både den kulturrike byen Toronto, og de ikoniske Niagara Falls. Det pulserende sentrumsområdet gir enkel tilgang til offentlig transport, butikker og spisesteder.

Visit School Site: Windsor-Essex Catholic School District
Visit City Site: Windsor, Ontario

banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

UTMERKELSER
- International Baccalaureate Diploma
- Mange idrettsmuligheter
- Ligger på grensen mellom USA og Canada

Informasjon

 • Alder:
 • 14 - 18
 • Kunstfag
 • Mote, Media Arts, Visuell kunst
 • Fag
 • Fysikk
 • Klubber
 • Dramaklubb, Hip Hop Entusiaster, Kunstklubb, Sjakklubb, Tegneserieklubb, Kreatives Schreiben, Debate, Økologiklubb, Intramural Sports, Intramural Sports, Model United Nations (Model UN), Ballkommitée, Robotikk klubb, Vitenskaps Bowl, Student Council, Bordtennisklubb, Årbokklubb
 • Sport
 • Hockey Academy, Fotball program, Baseball Academy, Kunstløp, Dans, Badminton, Basketball, Terrengløp, Curling, Fotball, Golf, Badminton, Basketball, Terrengløp, Curling, Dans, Golf, Turn, Turn, Softball, Svømming, Svømming, Tennis, Tennis, Friidrett, Friidrett, Volleyball, Volleyball, Wrestling
 • Varighet
 • Multiple Year, Spring Semester, Fall Semester, Fall Year, Spring Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon