Centre Wellington High School

Center Wellington District High School (CWDHS) ligger i det lille området Fergus, Ontario. Med Specialist High Skills Majors (SHSMs) i næringsliv, miljø, helse og velvære, hospitalitet og turisme, sport og teknologi, kan studentene tillegne seg relevante ferdigheter for fremtidige karrierer. Studenter kan fordype seg i det franske språket og kulturen ved å melde seg på French Immersion-programmet, og teknologikurs er tilgjengelig for studenter som er interessert i robotikk.

FASILITETER
CWDHS campus fasiliteter blir stadig oppdatert med ny teknologi for å forbedre studentenes utdanning. Mediesenteret gjennomgikk nylig en renovering på 100 000 dollar for å installere nye høyttalere og datasystemer, og midt i skolen ligger det er vakkert, lysfylt fellesareale, som er det naturlig samlingspunkt for det som skjer.

SPORT OG KUNST
Studenter som er interessert i sport kan velge mellom mange ulike idretter, blant annet fotball, svømming, landhockey, curling, tennis, løping, golf, ski, basketball og volleyball. Hockeyspillere på alle ferdighetsnivåer kan bli med i Ice Hockey Skills Academy.

Studentene kan også velge mellom mange ulike kunstfag, som musikk, teater, akvarellmaling, trykk, skulptur, fotografi, medier og visuell kunst.

UTMERKELSER OG PRISER
Center Wellington mottok en Gold Certification av Ontario Ecoschools Program. Sertifiseringen tildeles skoler som er miljøvennlige.

INFORMASJON OM OMRÅDET
Skoledistriktet ligger en time vest for Toronto. Fergus ligger langs Grand River, omtrent 25 kilometer nord for universitetsbyen Guelph og University of Waterloo. Fergus er en pulserende by med en befolkning på rundt 20 000.

Visit School Site: Centre Wellington District High School
Visit City Site: Guelph, Ontario

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

UTMERKELSER
- Hockey Skills Academy
- Fransk fordypningsprogram
- Mottatt "Gold Eco School" sertifikat, av Ontario Eco Schools Program

Informasjon

 • Alder:
 • 14 - 19
 • Kunstfag
 • Teater, Teater - design og produksjon, Kunst, Media Arts, Visuell kunst, Foto, Tekstil
 • Fag
 • Konstruksjon, Frisør, Regnskap, Entreprenørskap, Informasjonsteknologi, International Business, Markedsføring, Business, Historie, Reise, Samfunnsstudier, Kanadisk juss, Dataprogrammering, Engelsk, Helse, Vitenskap, Fysikk 1, Jorda og verdensrommet vitenskap, Miljøvitenskap, Kreativ skriving, Årbok
 • Klubber
 • Hockeyskole, Elevrådet, Skriveklubb, Amnesty International, Anime Club, Astronomiklubb, Idrettsråd, Sjakklubb, Kristen kultur, Dataklubb, Fotoklubb, Distributive Educations Clubs of America (DECA), Miljøklubb, Vennskapskultur, Gaming kunstklubb, Gay-Straight Alliance (GSA), Hagebruksforeningen, Improvisasjon, Strikkeklubb, Matteklubb, Skiklubb, Tech Crew, Yogaklubb
 • Sport
 • Rugby, Svømming, Ishockey, Landhockey, Tennis, Terrengløp, Golf, Ski, Basketball, Volleyball, Frisbeegolf (Ultimate Frisbee), Svømming, Fotball, Curling, Wrestling, Badminton, Friidrett, Hockey Academy
 • Språk
 • Fransk
 • Varighet
 • Multiple Year, Fall Semester, Fall Year, Spring Semester, Spring Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon