Qualicum School District

SKOLENS AKADEMISKE NIVÅ
Det er to skoler i distriktet. Den første, Ballenas, er lokalisert i Parksville og den andre, Kwalikum, ligger i Qualicum Beach. Her har studentene mulighet til å ta del i et høyt akademisk miljø, i tillegg til flere former for scenekunst og atletiske aktiviteter, som golf, fotball, ishockey og musikk. De har også et program for et fantastisk semester utendørs kalt ROAMS (River, Ocean and Mountain School). I tillegg har skolene et bredt spekter av fritidsaktiviteter. Dette inkluderer FN-klubb, økoklubb, robotikk, studentråd, ledelse, kor og vitenskapsklubb.

SPORT OG KUNST
​Qualicum School Distrit er stolte av å kunne tilby studenter muligheten til å fordype seg fullstendig i golfens verden, med sitt Golf Academy. KSS School of Golf på Pheasant Glen vil kunne tilfredsstille behovene til den dedikerte golfspilleren som vil spille på høyt nivå. Golfkurset vil inneholde blant annet golfsving-instruksjon av en PGA-profesjonell samt leksjoner i golfetikette, baneledelse og turneringsspill. Studentene vil også bli introdusert for operasjonssiden av golfverdenen med instruksjoner i turneringsledelse, detaljsalg og ledelse av golfanlegg.

Skolene ligger på en øy, og kan derfor tilby vannaktiviteter som kajakk, seiling, kiteboard, svømming, dykking, kano og surfing. Mange utendørsaktiviteter i området er sentrert på havet, eller i en av de mange nærliggende ferskvannssjøene og elvene. Prøv deg på fluefiske, opplev spenningen ved å lande en vill stillehavslaks, lær å stå på vannski eller wakeboard... det er vann, vann overalt på Vancouver Island!

Området er kjent for en aktiv livsstil, og tilbyr også muligheter for å delta i organiserte idretter og lag. Hockey, baseball, fotball, fotball, basketball, rugby, lacrosse, volleyball … det er noe for alle aldre og på alle nivåer.

Qualicum Music Academy sitt intensive musikkprogram gir studentene muligheten til å dra direkte nytte av spesialisert musikkundervisning og veiledning. Alle som ønsker vil få muligheten til å spille i store eller små orkestre, med høyt motiverte studenter, som har samme engasjement for faglig og musikalsk suksess. I tillegg vil hver student vil bli fulgt opp av profesjonelle og kvalifiserte instruktører og klinikere, som hjelper dem å nå et høyt nivå, selvom de kun er studenter på videregående skole.

Det er også tilbud om fag som skulptur, mediekunst, grafisk kunst, drama og musikkteater.

INFORMASJON OM OMRÅDET
Området består av to sjarmerende strandsamfunn: City of Parksville og Town of Qualicum Beach. Begge steder er omgitt av strender, fjell, skoger, innsjøer og elver. Og hvert år kommer det hundrevis av internasjonale studenter, fra 17 forskjellige land, for å oppleve en aktiv livsstil, rundt sommerhalvåret i Canada.

banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

UTMERKELSER
- Fantastisk golfprogram
- Hockey Academy for alle nivåer
- Hockey Academy for både jenter og gutter
- Musikk- og danseprogrammer
- Et veldig sterkt amerikansk fotball-program

Informasjon

  • Alder:
  • 13 - 18
  • Kunstfag
  • Media Arts, Skulptur, Grafisk kunst, Musikal
  • Sport
  • Fotball program, Golfprogram, Hockey Academy, Outdoor Education Sports, Ski, Skøyter, Amerikansk fotball, Basketball, Friidrett, Volleyball
  • Språk
  • Fransk, Spansk, Japanese
  • Varighet
  • Spring Semester, Spring Year, Fall Semester, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon