banner-img

Delta School District

SKOLENS AKADEMISKE NIVÅ
Delta School District ligger bare 30 minutter fra Vancouver og toucher innom grensen til USA. Delta-distriktet har 31 ungdomsskoler og barneskoler i delene Delta, Ladner og Tsawwassen. På disse skolene tilbyr Delta IB-programmet, et fransk fordypningsprogram og AP-fag, på universitetsnivå, i en rekke kurs. Dette inkluderer blant annet psykologi, kunst, kjemi og kalkulus (matte). I tillegg til disse fagene har de også unike spesialistprogrammer, som agrikulturprogram og lederskapsprogram.

FASILITETER
Distriktet kan tilby gode fasiliteter i form av gymsaler, teatersaler av høy kvalitet, golfbaner, videoredigeringsprogramvare, dansestudioer og mer.

SPORT OG KUNST
Studentene kan delta på mange idretter, som baseball, basketball, golf, fotball, lacrosse og softball.
Delta tilbyr også flere kunstakademier, undervist av lokale fagfolk innen sitt felt, inkludert dans, filmskuespill, filmproduksjon og filmspesialeffekter.

SAMFUNNSINFORMASJON
Delta-samfunnet har den laveste kriminalitetsraten i regionen, noe som gjør Delta til et ekstremt trygt område for internasjonale studenter. Delta er omgitt av vann på tre sider, med naturskjønne strender, golfbaner og parker. Området har flest soltimer i landet, med de tørreste, mildeste vintrene i Vancouver-området. Ellers er det er godt språkmiljø i området, og studentene som kommer til området vil plukke opp på det engelske språket rimelig raskt, da 90% av studentene der er engelsktalende.

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

- 90 % engelsktalende kanadiske studenter
- Blant de beste gradueringsratene i British Columbia
- Nasjonale prisvinnende lærere
- Helårs- og kortsiktige akademiske programmer
- Intensiv universitetsforberedelse
- 30 minutter sør for Vancouver
- Kanadisk Homestay Experience
- Gratis henting og transport fra flyplassen
- Et velstående og globalt tenkende fellesskap

Informasjon

 • Alder:
 • 10 - 18
 • Kunstfag
 • Filmskuespiller program, Filmproduksjon
 • Fag
 • Kalkulus (matte), Kjemi, Fysikk, Psykologi, Engelsk språk og komposisjon
 • Kurs
 • Kalkulus (matte), Kjemi, Fysikk, Psykologi, Engelsk språk og komposisjon
 • Sport
 • Baseball Academy, Danseprogram, Hockey Academy, Golfprogram, Lacrosse Academy, Fotball program, Softball Academy
 • Språk
 • Fransk, Tysk, Japanese, Punjabi (språk), Spansk
 • Varighet
 • Spring Semester, Spring Year, Fall Semester, Fall Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon