banner-img

Alberni District Secondary School

School District 70's Alberni District Secondary School (ADSS) ligger langs den sentrale vestkysten av Vancouver Island, og tilbyr studenter et vakkert nærmiljø og høyt akademisk utdanningsnivå. ADSS har også et Canada Hockey Skills Academy, et fransk fordypningsprogram, et lederskapsprogram, et skogbruksprogram og dual credit-mulighet, i samarbeid med Vancouver Island University og North Island College.

FASILITETER
I 2012 åpnet ADSS et nytt toppmoderne anlegg som tilbyr mediefasiliteter og moderne klasserom med ekte universitetsfølelse. Skolen har et stort campus med en 500-seters teatersal, en kunstgressbane, to gymsaler, et treningsrom og et dansestudio.

SPORT OG KUNST
Distriktet tilbyr Canada Hockey Skills Academy som står bak mange kanadiske "Junior A"-idrettsutøvere. Hockey-akademiet tilbyr også både gutter og jenter muligheten til å drive med hockey på alle ferdighetsnivåer, i bytte mot godkjente poeng i kroppsøvning. Det finnes også mange andre muligheter for å delta på idrett, blant annet et anerkjent program for bryting, som har huset den kjente olympiske bryteren, Travis Cross.

Distriktet har fokus på kreativitet for studenter, og tilbyr fag som både kunst og musikk. Gjennom det egne programmet for kunstfag er det også mulig å ta fag som tegning og maling, keramikk og skulptur, mediekunst, og tekstiler og håndverk.

UTMERKELSER OG PRISER
Skoledistriktets har en prisvinnende idrettsprofil, og programmet for bryting er svært anerkjent i området, for å ha bidratt til å løfte sporten.

SAMFUNNSINFORMASJON
Byen Port Alberni ligger på vestkysten av Canada, en kort fergetur fra byen Vancouver. Med et rykte for sine vennlige innbyggere og rimelige livsstil, har Port Alberni mange utendørs rekreasjonsaktiviteter å nyte, som terrengsykling, kajakkpadling og dyrelivsvisning.

Visit City Site: Port Alberni, British Columbia

banner-img
banner-img
banner-img
banner-img

Highlights

- Dual credit kurs tilgjengelig for studenter på 12.trinn
- Hockey Skills Academy
- Fransk fordypningsprogram

Informasjon

 • Alder:
 • 14 - 19
 • Kunstfag
 • Tekstilteknologi, Keramikk, Tegning, Teater, Teaterforestilling, Manuskriptskriving, Film og TV, Dans
 • Fag
 • Business, Regnskap, Entreprenørskap, Markedsføring, Webdesign og utvikling, Videospill koding, Dataprogrammering, Informasjonsteknologi, Engelsk, Kommunikasjon, Literature, Mat og ernæring, Kokketrening, Psykologi, Kalkulus (matte), Vitenskap, Biology, Kjemi, Fysikk 1, Landbruk, Skogbruk, Sosial vitenskap, Sivilisasjon, Juss, Social Justice, Historie, Elektronikk, Treverksteknologi, Metal Technology, Tegning og design
 • Klubber
 • Multimedia Club, Matteklubb, Selskapsdans
 • Sport
 • Basketball, Hockey Academy, Outdoor Education Sports, Volleyball, Fotball, Friidrett, Cheerleading, Terrengløp, Wrestling, Badminton, Golf, Rugby
 • Språk
 • Fransk, Japanese, Spansk, Fransk fordypning
 • Varighet
 • Multiple Year, Spring Semester, Fall Semester, Fall Year, Spring Year

Opplevelser for livet

Å reise på utveksling er en opplevelse du bare får en gang i livet og som former fremtiden din. Les high school- guiden vår for å planlegge året. Bestill en gratis studieveiledning hos oss for å realisere ditt utvekslingsår!

Tidligere studenters erfaringer

Ellen, På utveksling i Texas

"Tiden min som utvekslingsstudent har nok vært det morsomste jeg har vært gjennom. Jeg har gjort nye ting, møtt nye mennesker, og utviklet meg som person. Jeg elsker å prøve nye ting og har derfor syntes dette var supert moro."

FRANCESCA, På utveksling i Frankrike

«I løpet av dette året har jeg lært mye om meg selv og jeg har innsett at utveksling er det du gjør deg selv til! Du er ansvarlig for hvordan året vil utvikle seg, så ikke nøl med å ta initiativet.»

One Team Across the Globe

Vi tilhører et stort, etablert selskap, Educatius Group AB, og har søsterselskaper og tette samarbeid i mange land. Det betyr at vi har et fantastisk team som strekker seg over hele verden og har et felles mål: å sikre at hver student får et vellykket utvekslingsår – sammen er vi One Team Across the Globe!

Avtal konsultasjon