Møt våre ambassadører

Glimt fra et utvekslingsår

Utvekslingsstudentene våre er den sanne inspirasjon for mange tenåringer som fortsatt er i Norge, og ønsker å dra på utveksling. Hos Educatius har vi bygget et fellesskap av nåværende og tidligere studenter, og gitt dem en mulighet til å dele utvekslingsåret med andre tenåringer og potensielle utvekslingsstudenter.

Educatius ambassadører:

Hvem er Educatius ambassadører?

Ambassadørene våre er studenter som allerede har fullført sitt utvekslingsår, og nå er de tilbake i hjemlandet sitt.

Hva gjør ambassadørene våre?

Vi har gitt ambassadørene våre en mulighet til å dele utvekslingserfaringer fra sin high school-opplevelse. Ambassadørene er en del av teamet vårt og støtter oss i morsomme aktiviteter, som å gjennomføre intervjuer med nye studenter, lage spennende innhold for Instagram og TikTok eller andre sosiale mediekanaler, arrangere studenttreff, besøke skoler, delta på webinarer, utdanningsmesser og mye mer. 

1200x300-girls-high-school-activities-1

Educatius studentreportere:

Hvem er våre studentreportere?

Våre studentreportere er studenter som for øyeblikket er på utvekslingsopphold.

Hva gjør studentreportere våre?

Våre studentreportere deler sine utvekslingsopplevelser fra hele verden. Gjennom interaktive take-overs på Instagram engasjerer de følgerne våre, deler sine erfaringer og svarer på spørsmål. I tillegg skaper de inspirerende innhold til Instagram, TikTok og andre sosiale medieplattformer.

Bli studentreporter
Avtal konsultasjon