Utforsk dine muligheter i USA: Velg det perfekte programmet for deg!

Bli med på vårt spennende webinar: Utforsk dine muligheter i USA: Velg det perfekte programmet for deg! med vår eminente vert Pierre Ermanno, en ekspert på alt som har med USA å gjøre. Enten du drømmer om klassisk utveksling eller ønsker å utforske vårt unike Select-program, vil Pierre gi deg innsikt og veiledning for å finne det rette programmet for deg.

Dato: 22. Mai kl. 18:00

Utforsk mulighetene i USA og få en dypere forståelse av hva både Classic- og Select-programmene har å tilby. Fra pulserende byliv til storslått natur, USA har noe for enhver smak. Pierre vil dele sin kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å ta det første steget mot ditt amerikanske eventyr.

Dette er din sjanse til å lære mer om utvekslingsprogrammene som kan forme din fremtid og gi deg uforglemmelige opplevelser. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å utforske alt USA har å tilby!

Meld deg på nå og begynn reisen mot din drømmeutveksling i USA!

Tid som gjenstår

22 May, 2024 12:00

Legg til i kalender

"*" indicates required fields

Studentens Navn*
Hidden
Er du student eller foresatt?*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

EN OPPLEVELSE FOR LIVET

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i USA. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.