Utforsk dine muligheter i USA: Velg det perfekte programmet for deg!

Bli med på vårt spennende webinar: «Utforsk dine muligheter i USA: Velg det perfekte programmet for deg!» med vår eminente vert Pierre Ermanno, en ekspert på alt som har med USA å gjøre. Enten du drømmer om klassisk utveksling eller ønsker å utforske vårt unike Select-program, vil Pierre gi deg innsikt og veiledning for å finne det rette programmet for deg.

Dato: 24. april kl. 18:00

Utforsk mulighetene i USA og få en dypere forståelse av hva både Classic- og Select-programmene har å tilby. Fra pulserende byliv til storslått natur, USA har noe for enhver smak. Pierre vil dele sin kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å ta det første steget mot ditt amerikanske eventyr.

Dette er din sjanse til å lære mer om utvekslingsprogrammene som kan forme din fremtid og gi deg uforglemmelige opplevelser. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å utforske alt USA har å tilby!

Meld deg på nå og begynn reisen mot din drømmeutveksling i USA!

Meld deg på her!

Tid som gjenstår

24 april, 2024 12:00

Legg til i kalender

EN OPPLEVELSE FOR LIVET

Når du drar på utveksling, får du en opplevelse for livet som kan forme fremtiden din. Se denne korte guiden om hvordan du planlegger året i USA. Deretter kan du bestille gratis rådgivning med oss for å gjøre planen til virkelighet.