Er du en student med et ønske om å utforske det fortryllende landet Spania som utvekslingsstudent? Vi er glade for å invitere deg til vårt eksklusive webinar laget spesielt for deg som er ivrig etter å legge ut på et spansk eventyr! Våre kolleger i Spania vil gi deg all informasjonen du trenger om videregående skoleutveksling i Spania, og du vil selvfølgelig kunne stille spørsmål du måtte ha.

Dato: 12 desember, 2023
Tid: kl. 17

Under webinaret vil vi fordype oss i viktige aspekter av din kommende utvekslingserfaring i Spania, med fokus på skoleliv, spansk kultur og de unike båndene som dannes med vertsfamilier.

Benytt denne unike sjansen til å lære mer om:

  • Skoleliv i Spania: Få innsikt i det spanske utdanningssystemet, inkludert strukturen til videregående skoler, tilbudte fag og akademiske forventninger. Lær om fritidsaktiviteter, utdanningsmuligheter og strategier for integrering på skolen.
  • Spansk kultur og tradisjoner: Fordyp deg i den pulserende og mangfoldige kulturen i Spania. Utforsk den rike historien, kunsten, musikken og maten som gjør Spania unikt. Oppdag skikker, festivaler og tradisjoner som feires over hele landet.
  • Å bo hos en spansk vertsfamilie: Lær om den uvurderlige opplevelsen av å bo hos en spansk vertsfamilie. Forstå dynamikken i vertsfamilieforhold, kommunikasjonsstrategier og fremme gjensidig forståelse. Oppdag hvordan det å bo hos en vertsfamilie vil berike din kulturelle innlevelse og gi et støttende miljø under utvekslingen.
  • Få mest mulig ut av utvekslingsopplevelsen din i Spania: Maksimer tiden din i Spania ved å sette deg mål, omfavne nye opplevelser og gripe muligheter for personlig vekst. Utforsk reisemål, lokale attraksjoner og oppslukende aktiviteter som vil forbedre din forståelse og verdsettelse av spansk kultur.

Vær oppmerksom på at webinaret avholdes kl. 17.00 og vil vare i omtrent 60 minutter.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å forberede deg på en ekstraordinær utvekslingsopplevelse i Spania! Registrer deg i dag, og gjør deg klar til å omfavne den pulserende kulturen, lære språket og skape varige minner i det vakre landet Spania.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen!