9:00 03rd august 2015

4 dager

4 dager

Det er 4 dager til jeg drar. Jeg må dobbeltsjekke nedtellings-appen på mobilen min for å se om det er riktig. Hvordan har tiden gått så fort? Tiden går vel fort når det er mye som skjer, og de siste månedene har det skjedd utrolig mye!

Det har vært full pes med underskriving, utskriving og kopiering av alle slags papirer du kan forestille deg. Hvem skulle tro at utveksling var så stress, hæ? Neida. Selv om det har vært en noenlunde stressende prosess, har det også vært en veldig gøy en. Explorius har alltid vært tilgjengelig og klar til å hjelpe til der det måtte trengs, noe som har gjort prosessen mye lettere. Jeg har fått ordnet det aller siste av småting jeg trenger før avreise, så nå gjenstår det bare å pakke ferdig kofferten, noe som kan bli ganske utfordrende.

I dag har jeg også kjøpt gave til vertsfamilien min! Når en familie gjør plass og åpner hjemmet sitt for et helt år, noe som ikke bare er enkelt, synes jeg en liten gave kan være fint å gi. Det trenger ikke være noe stort eller dyrt, men bare noe som viser at du er takknemlig. Jeg har kjøpt litt (mye) norsk godteri og små ting som representerer Norge, og selvfølgelig en ostehøvel. Finnes det egentlig en utvekslingsstudent i historien som ikke har tatt med en ostehøvel til vertsfamilien? Tviler.

Hilsen Hanna

Hanna i California

USA

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.