9:00 17th mars 2020

Hyttetur til Glen Abor

Hei! Mitt navn er Annbjørg og jeg er fortiden på utveksling i Michigan, USA. Her bor jeg i en vertsfamilie i Holland og går på en amerikansk skole som heter Hudsonville High School. Denne helgen var jeg så heldig å få bli med på en hyttetur til Glen Arbor, Michigan. Dette er helt nord i Michigan.

Reisen til Glen Arbor

Tidlig lørdag morgen dro vi opp til Glen Arbor fra Hudsonville. De siste månedene har jeg vært så heldig å være manager for varsity basketball-laget på skolen min. Vertsfamilien min her i USA ønsker ikke at jeg skal drive med noe sport, og dermed er dette det nærmeste jeg kom. Disse 14 jentene fra basketball-laget, meg og tre foreldre var de heldige som skulle få bli med opp nord.

Utveksling i USA

Etter en tre timers kjøretur ankom vi hytten vi skulle overnatte i for helgen. Hytten fremstiller en låve på utsiden, men med en gang du kom inn var den totalrenovert og veldig moderne. Den var sinnsykt kul! Åtte av oss lå i køyesenger for natten og resten delte madrasser i stua. Hytta hadde hele tre etasjer, tre store soverom, tre bad, kjøkken, spisestue og to stuer.

Dagsaktiviteter

Det første vi gjorde med en gang vi hadde fått sett hytta og spist litt lunsj, var å kjøre til «The Sleeping Bear Dunes National Lakeshore», hvor vi gikk en tur. Dette blir sett på som ett av de vakreste stedene i USA, noe jeg er veldig enig i! Det var utrolig pent, men det er nok enda penere om sommeren. Her gikk vi rundt en god stund og tok masse bilder før vi gikk tilbake igjen og tok en kjøretur gjennom Glen Arbor. Vi stoppet et par steder og kikket i noen butikker før vi dro til en kjempe kul restaurant hvor vi spiste hamburgere. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er virkelig en av de beste hamburgerne jeg noen gang har smakt, haha!

Hjemreise

Turen var en kjempe suksess, og det var så utrolig koselig å komme seg litt ut av det vanlige miljøet man ser hver dag. Lørdagskvelden gikk til en nattvandring over «The Sleeping Bear Dunes», hvor det var en sti som var lyst opp med fakler. For en opplevelse! Annet enn dette var det jo selvfølgelig skrekkfilm med 15 vettskremte jenter som sto for planen, og en natt med ca 2 timer søvn, men ikke noe man kan klage på. Vel verdt det! På søndag spiste vi alle amerikanske pannekaker med egg, før vi tok avgårde hjem igjen.

Helgen var med andre ord vellykket.

Utveksling i USA

Har du noen spørsmål til meg er det bare å ta kontakt. Ønsker du å se bilder fra «The sleeping Bear Dunes» og andre ting fra min utveksling, så kan du legge meg til på sosiale medier:
Snapchat: annbjorglm
Instagram: annbjorglm

Hilsen,
Annbjørg

Annbjørg blogger fra Michigan i løpet av sitt utvekslingsår i USA. Vil du også på utveksling til Michigan? Med Explorius kan du velge område i USA. Bestill et intervju i dag for å starte søknadsprosessen!

 

Annbjørg i Michigan

USA

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.