9:00 21st juni 2016

Graduation, year end camp og hjemreisen…

Nå har året mitt kommet til en slutt. Flyet mitt reiser torsdag klokka ni på kvelden og da setter jeg kursen mot Washington D.C.

Graduation var gøy, men samtidig så trist. Dette var faktisk ha det for mange av oss. Mange av de folkene jeg har blitt kjent med i løpet av året kommer jeg sikkert aldri til å møte igjen, men det er okay. Jeg håper på det beste for de alle!

De siste dagene mine har jeg fått sagt ha det til mesteparten og jeg skal få sagt ha det til en del i dag også. Jeg og vertsmor bestemte oss for å ta en tur til Yosemite før jeg dro men det gikk ikke helt etter planen. Da vi var kommet oss ned til Yosemite var jeg så uheldig at jeg fikk matforgiftning, noe som ikke var så veldig moro. Yosemite ble det ikke noe av for min del, så det er enda en ting jeg er nødt til å dra tilbake for å se!

Planen for den siste dagen min her i California er å bare få pakket alle tingene mine, noe som jeg ikke helst skjønner hvordan jeg skal få til. Er det mulig å pakke hele livet sitt i et par kofferter? Kan jeg ta med vennene mine?

Sist men ikke minst, kan jeg ta med vertsfamilien?
De siste månedene mine her har gått utrolig fort. Jeg kan huske engelsk læreren min si i begynnelsen av dette året at det kommer til å fly. Mrs. Ross, det hadde du helt rett i. Jeg skulle ønske du ikke hadde rett, men som alltid så hadde du det.

Lærerne mine er noen jeg absolutt kommer til å savne. Jeg var i noe som kalles Partnership Academy og her hadde jeg to fantastiske lærere som begge har sagt at en dag skal de ta turen innom de tre utvekslingsstudentene de hadde i år.

Å sette kursen mot Norge er det som skremmer meg mest. Jeg er redd for å ikke lengre passe inn med vennene mine, men jeg tror nok det skal gå greit. Jeg er hjemme allerede nå til mandag. Mandag. Hvor har egentlig tiden flydd? Jeg husker dagen jeg dro til USA som om det var i går. USA, du har vært kjempegod mot meg. Jeg kommer til å savne deg så utrolig…

Hilsen Anna

 

Anna i California

USA

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.