9:00 04th april 2016

18-årsdag og førerkort!

Jeg fylte 18 år, fredag 19. februar. Jeg feiret dagen med venner og jeg fikk også prøve meg på billappen, noe som gikk overraskende bra! Nå har jeg billappen i USA, jeg har bare ikke lov til å kjøre.

Vertsmoren min hadde kjøpt inn alt av dekorasjoner og i vårt hus så har vi det veldig moro med det faktumet at jeg heter Anna og jeg er faktisk født i Arendal. Selvfølgelig ble jo temaet til bursdagen min Frozen. Vi lagde hjemme laget mini pizzaer og spiste en nydelig kake! Jeg hadde også en piñata, som var en Anna, fra frozen, piñata. Vi hadde masse Mexikansk godteri som vi tok med oss tilbake fra da vi var i LA og Mexico uken før.

LA var kjempe moro! Vi hadde tre dager i LA men to av disse ble brukt til å dra på en hest expo i Pomona, CA. Vi hadde en tour rundt hele Hollywood, Beverly Hills og West Hollywood – Det var helt fantastisk! Fikk sett mange kjente personer sitt hus og vi var også så heldige på å møte på damen fra Long Island Medium, midt på gaten! Se opp for Anna fra Norge på TV! 

Vi fikk også sett Chris Brown, som var på Kimmel sitt show hvis jeg ikke husker feil?

Etter tre dager i LA kjørte vi ned til San Diego for å overnatte der i en natt før vi krysset grensen til Mexico tidlig på morgenen! Mexico var noe helt annerledes men det var gøy! Vi dro bare til Rosarito, hvor vi sov på et hotell midt på stranden. Vi brukte dagene i Mexico på å bare sole oss og litt sightseeing rundt i byen.

Jeg skal tilbake til LA i slutten av mars når det er spring break sammen med vertsmoren min. Hun er så snill som vil ta meg med til Universal Studios som en sen bursdags gave!

 

Hilsen Anna

Anna i California

USA

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.