9:00 02nd oktober 2015

Her i USA suser vi rundt i gullthights på skolen!

De siste ukene har vært fylt med hverdager, normale dager, men de har vært langt i fra kjedelige! Forrige uke hadde vi homecoming-uke. For de som ikke vet hva Homecoming er, så er det en dans som arrangeres like etter skolestart. Så hele uka ladet vi opp til Homecoming-fotballkampen og dansen med å kle oss opp og ha ulike aktiviteter etter skolen.

 

  • Super hero Monday (superhelt mandag)
  • Tropical Tuesday (Tropisk tirsdag)
  • Wildlife Wednesday (Vilt liv onsdag)
  • Throwback Thursday (se tilbake flere ti-år, alt fra 20-tallet til 90-tallet)
  • Spirit Friday – Alle kledde seg opp i skolefargene, burgunder og gull.

The golden girls and the maroon men. Joda, her i USA suser vi rundt i gullthights på skolen. Og ja her spiser vi pizza med beina i været.

På fredag hadde vi en samling, hele skolen, i auditoriet. Vi hadde ulikt opplegg for å få opp stemningen for både dansen og kampen senere om kvelden, blant annet en dansegruppe på skolen som heter the Ellevès. De er seriøst flinke til å danse. Og så har du the Mallevès, gutteparodien av the Ellevès. Jeg lover deg, jeg lo så mye at jeg gråt. De var så fantastisk morsomme!

Vi vant Homecoming kampen vår over Spanish Fork High School! Jeg endte nesten opp med å gå på SFHS fordi CJ, vertskusine, går der, men jeg er veldig glad jeg går på Maple Mountain for jeg trives kjempegodt. Det var jevnt og det ble nervepinene på slutten, men vi vant 13-11!

 

Skolen ellers
Hovedfokuset i dans er ikke lenger balletteknikk (takk og lov) og vi er nå over på noe litt mer kreativt som gir oss lov til å utfolde oss mer. Jeg lærte bort en fellesdans vi har hatt i Ås Ten Sing (koret mitt i Norge) i zumbaklassen, og de elsket den dansen! Det er faktisk den eneste dansen vi har danset mer enn en gang, utenom instruktørens danser. Det er gøy!

Matte går fantastisk bra! Hvem skulle trodd det? De aller fleste fagene går faktisk veldig bra. Prøvene er lettere, så selv om karaktersystemet er strengere er det ikke veldig vanskelig å få bra karakterer.

Dessverre er ikke alle lærere her lærere her fordi det er det de vil her i livet, men de er lærere fordi de har lyst til å være trenere, noe som kan gå ut over undervisninga. Nevner ikke navn, men verdensreligion læreren min.. Han er en nøtt!

Lovestruck – the musical
Tiden etter skolen går for det meste til øvelser til skolemusikalen sammen med en herlig gruppe mennesker. Jeg ar aldri drevet med drama, og la meg fortelle deg: dramafolk er en egen art. Noen av dem er utrolig sære og rare, men vi har det fantastisk gøy på øvelsene.

Jeg er en bokser og har til og med en solo, YAY! Musikalen heter Lovestruck og har aldri blitt gjort før. Så vi gir liv til karakterene i manuset, og vi jobber med de som skrev manus og musikken. Det er kjempe gøy! Vi står faktisk for verdenspremièren av Lovestruck, det er litt kulere enn kult. Vi er ferdig med all musikkøving og nå snubler vi oss gjennom musikalen. Det ser utrolig lovende ut allerede, og premièren er ikke før 12.november.

Så det er hva jeg bruker dagene til!

Stay tuned!

Aina

Aina i Utah

USA

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.