9:00 09th mars 2020

En oppdatering fra Spania

Hei alle sammen!

Nå har jeg gått på skolen i over en måned etter at juleferien sluttet, og det har mildt sagt vært hektisk. Vi har opptil fire prøver i uka, lekser og innleveringer som skal gjøres før karakterene for andre trimester blir satt, og jeg vet at hvis jeg består nå trenger jeg ikke jobbe så hardt det siste trimesteret. Jeg tror nok jeg kan bestå økonomi til sommeren, men med filosofi er jeg faktisk ikke sikker. Jeg håper på det beste, og at læreren vil gi meg bestått selv om jeg strengt tatt ikke fortjener det.

Jeg bor nå alene hos vertsfamilien etter at den brasilianske vertssøsteren min dro hjem, og jeg må innrømme at det er litt deilig å endelig få bestemme selv over når jeg skal dusje, hvor kaldt det skal være og når lyset skal være av og på. Samtidig som hun dro tilbake til Brasil, dro også veldig mange andre utvekslingsstudenter hjem denne måneden. Det har vært trist å si ha det til alle sammen, men jeg vet at vi møtes snart igjen. Heldigvis skal de beste vennene jeg har fått her bli hele året.

Den mest nylige oppdateringen jeg har fra livet i Spania, er at jeg for rundt en uke siden klarte å brekke en del av tommelen i gymtimen. Og ikke nok med det, jeg fikk på en stor gips på høyre arm som jeg må gå med i en og en halv måned. Jeg er litt usikker på hva jeg gjør med prøver osv, men de fleste lærerne er greie nok til å la meg bruke PC i timene.

På grunn av dette er jeg dessverre ganske nedstemt for tiden, og håper at jeg kan få av gipsen tidligere enn ventet. Den kan jo ikke bli våt, så bading på stranden uten plastikkpose rundt kan jeg bare glemme. I tillegg blir det jo merkelig å sole seg de gangene jeg har tid til det når jeg kommer til å få tidenes skille på armen.

Jeg håper jeg har bedre lykke neste måned, og at det ikke kommer til å påvirke resten av året mitt så mye. Jeg vil jo gjøre mest mulig ut av de få månedene som er igjen. Etter februar så har jeg jo «ferie» en gang i måneden frem til hjemreise med Las Fallas i mars, påskeferie i april, tur til Portugal i mai og hjemreise i juni, så jeg tror at dette halvåret kommer til å gå betraktelig mye raskere enn første halvår.
Vi sees!

Ina blogger fra Valencia i løpet av sitt utvekslingsår i Spania. Vil du også på utveksling til Valencia? Med Explorius kan du velge område i Spania. Søk i dag for å starte søknadsprosessen!

Ina i Valencia

Spania

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.