9:00 18th august 2015

Eleonore reiser til England

Hei!
Jeg er Eleonore, en 16 år gammel jente fra Ålesund. Jeg skal dra på utveksling skoleåret 2015/16 og skal gå andre året på VGS på drama, i England. Jeg håper at innleggene jeg skal dele her de neste månedene, kan være til hjelp og gi dere som vurderer å reise selv, innsikt i hvordan det er å være utvekslingsstudent.

Avslutningsfest
I går inviterte jeg klassen og mine nærmeste venner til avskjedsfest. Det var jeg sammen med fire av de beste vennene mine som sto for forberedelsene, lagde mat og pyntet huset. Til tross for mye stress fordi vi glemte at det var søndag og dermed måtte kjøre en time for å komme oss til en søndagsåpen butikk, klarte vi å gjøre alt klart før resten av gjestene kom! Det ble en utrolig koselig kveld med herlige mennesker, god mat og god sommerstemning!

I dag sto jeg opp sammen med de av vennene mine som overnattet, for å sende de avgårde med buss til første skoledag her i Norge. Det er rart at de nå skal gå på skolen uten meg og at jeg dette året ikke skal gå på norsk skole. Men selv om det var litt trist å se skolebussen som jeg vanligvis tar dra framfor meg i dag, så gleder jeg meg virkelig til å begynne på engelsk skole. Det skal bli deilig å begynne på skolen igjen, for jeg er faktisk lei av ferie nå og jeg gleder meg til å lære masse nytt dette skoleåret.

Utveksling til England
Det er så rart å tenke på at snart drar jeg på utveksling til England og da får jeg ikke sett venner og familie på ti lange måneder. Det er nesten som at jeg blir uvel av tanken, det er så lenge og jeg blir trist av å tenke på det. Derfor prøver jeg heller å tenke på det alle tidligere utvekslingsstudenter har fortalt meg, med at tiden kommer til å gå ekstremt fort. For selv om det nå virker som ekstremt lenge nå, må jeg bare leve i øyeblikket når jeg kommer til England og nyte det. For før jeg vet ordet av det er jeg hjemme i Norge igjen og da er alt tilbake til det normale. Så det blir virkelig hardt å si ha det til alle her hjemme, men jeg gleder meg til å reise på utveksling til England og dette året skal nytes.

Hilsen Eleonore

Eleonore i Brighton

Storbrittania

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.