9:00 11th juli 2016

Prom og graduation i Canada

Skoleåret er snart ferdig og eksamenene er rett rundt hjørnet. Før den tid har det heldigvis vært tid for moro, og da snakker jeg selvfølgelig om prom! Det var også duket for graduation seremoni og dry grad, noe som også har vært spennende.

Prom
Før prom visste jeg at dette var noe jeg kom til å stresse med. Uten noen forsøk på å prøve å forhindre dette, endte jeg selvfølgelig opp med å stresse en hel del med det. Dette ble toppet opp med en haug med innleveringer og prøver, så jeg anbefaler på det sterkeste å ikke vente så lenge som jeg gjorde med forberedelsene. Dressen fikk jeg kjøpt og betalt en dag i forveien, og hadde jeg vært smartere hadde jeg sikkert fått tak i en billigere dress. Men men, prom ble det likevel!

Dagen startet oppe ved universitet, hvor det ble tatt bilder. Det var veldig varmt den dagen, så det var nesten uutholdelig å skulle gå rundt i dress og ta bilder. Etter billedtakningen dro jeg og promdaten min Kailah til noe som het mayfair hvor det var karuseller. Når klokken begynte å nærme seg sju dro vi til der lokalet for prom var, hvor det for det meste foregikk dansing. Det var også masse mat der, inkludert en sjokoladefontene, noe som var et stort pluss! Etter prom dro jeg til venner og bare slappet av, for det tar virkelig på en når en danser så mye.

Graduation og Dry Grad
Dette var dagen hvor jeg virkelig fikk føle på ”High School Musical” følelsen. Iført en svart kappe og lue med dusk gikk avgangsklassen ned scenen én etter én for å bli uteksaminert fra Duchess Park Secondary School. Dette må ha vært et av de beste øyeblikkene av mitt utvekslingsår (med unntak av den alt for lange stipendutdelingen..), og jeg kan bekrefte at vi faktisk kastet luen vår opp i været når seremonien var ferdig. Etter dette hang jeg med venner, og etter det var det rett til lokalet hvor dry grad ble holdt.

Dry Grad er et tiltak som skal gjøre at man får en så  trygg og rusfri feiring som mulig! Det holdt på fra elleve til fem om morgenen, så man kan godt si at jeg var utmattet etter en hel natt. Det var en hypnotisør der, i tillegg til hoppeslott og andre morsomheter. Skolen hadde virkelig slått på stortromma ved å ha uttrekkspremier som flatskjermer, X-boxer, I-padder og datamaskiner. Jeg vant en Gopro, så skal ikke klage! Vi fikk også med oss penger og gavekort når det hele var over, så angrer virkelig ikke på at jeg betalte 70 dollar (450 kr) for det hele! For ikke å snakke om hvor moro det var!

Nå skal jeg bare nyte de siste dagene jeg har her, og ”selvfølgelig” pugge masse til avslutningseksamenene jeg har. Utveksling er ikke bare opplevelser og moroheter, selv om man kanskje skulle tro det.

Snakkes!

Karl

Karl i Prince George

Canada

En opplevelse for livet

Utveksling er en opplevelse for livet, som vil forme fremtiden din. Sjekk ut denne korte guiden for å planlegge ditt utvekslingsår. Book deretter et gratis møte med oss, for å gjøre om drømmen til virkelighet.